Et godt sted at være

Tætte relationer er kodeordet for succes

Vi tror på den gode relation, og vi har fokus på den personlige kontakt, så vi kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. For os er alle kunder lige vigtige, og vi vil gå langt for at opfylde netop dit behov.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

LASERSKÆRING

Fladder og buk

Svejsning

Montage

LASERSKÆRING

laserskæring

Vi leverer laserskæring i høj kvalitet

Vi skærer i aluminium, jern og rustfrit stål og leverer snitflader med en præcision på ned til 0,1 mm. Vi har altid plader i standardtyper og tykkelser på lager, og vores pladelager er softwarestyret, så vi aldrig løber tør for materialer. Det betyder også, at vi udnytter vores plader til fulde og dermed kan holde prisen nede.

Vi er desuden ekstremt omstillingsparate, så vi kan levere ekstra hurtigt, når du har brug for det. Læs mere om vores FAST TRACK-service her.

 

FLADDER

& BUK

 

FLADDER & BUK 

Vi skaber merværdi med kantbukning

Det kræver stærke maskiner og godt håndværk at lave præcis kantbukning, og hos DHT STEEL har vi begge dele. Vores nyindkøbte bukkemaskine sikrer de bedste resultater hver gang, og vi har mere end 20 års erfaring med kantbuk.

Inden vi bukker dine emner, sikrer vi med vores Fladder, at du får afrundede pladekanterne og en flot, ensartet overflade.

SVEJSNING

Svejsning

Vi svejser både store og små elementer

Hos DHT STEEL har vi certificerede smede med stor erfaring inden for svejsning, så du er sikret ensartethed og præcision. Vi svejser blandt andet anlæg til fødevareindustrien, dele til offshore samt diverse kundespecifikke opgaver, så uanset hvad du har brug for, kan vi også hjælpe dig.

MONTAGE

Montage

Vi samler i vores montage afdeling

Når alle emner er færdigproducerede, kan du vælge at få dem leveret som halvfabrikat, eller vi kan samle alle dele i vores montageafdeling og levere en færdig løsning. Valget er dit.