Kantbukning

Laserskæring i høj kvalitet

Hos DHT STEEL får du hurtigt, nemt og effektivt produceret de emner i stål, du ønsker. Vi tilbyder alt fra laserskæring til buk, overfladebehandling og svejsning, og vi producerer emner til næsten alle brancher inden for metalindustrien.

Vi er en mindre virksomhed med stor fleksibilitet – og vi sætter en ære i, at du altid får det ønskede produkt til den aftalte tid.

Ring til Tommy på 55 55 55 55 Han er klar til at hjælpe.

Få hjælp eller rådgivning

SVEJSNING

Ny laserskærer

Spritny

laserskærer

Hos Dueholm Steel anvender vi den nyeste teknologi inden for laserskæring, når vi skal producere emner til dig og din virksomhed.

Med vores nye laserskærer er vi i stand til at udføre opgaverne hurtigt og præcist, hvilket giver konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

Vores fiberlaser kan skære i mange forskellige materialer med en tykkelse på op til 25 mm. Laserskæreren har en præcision på 0.01 mm, og producerer emner med høj snitkvalitet, hvilket gør den ideel til selv de mest komplicerede opgaver. Dette sammenholdt med vores dygtige medarbejdere gør, at vi kan løse de fleste opgaver uanset kompleksitet.

TEKNISKE DATA

Pladestørrelse (max): 3000×1500 mm

Materialets tykkelse (max)

– Rustfrit stål 20 mm

– Aluminium 16 mm

LASERSKÆRING

laserskæring

Vi leverer laserskæring i høj kvalitet

Vi skærer i aluminium, jern og rustfrit stål og leverer snitflader med en præcision på ned til 0,1 mm. Vi har altid plader i standardtyper og tykkelser på lager, og vores pladelager er softwarestyret, så vi aldrig løber tør for materialer. Det betyder også, at vi udnytter vores plader til fulde og dermed kan holde prisen nede.

Vi er desuden ekstremt omstillingsparate, så vi kan levere ekstra hurtigt, når du har brug for det. Læs mere om vores FAST TRACK-service her.

 

Et godt sted at være

Tætte relationer er kodeordet for succes

Vi tror på den gode relation, og vi har fokus på den personlige kontakt, så vi kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. For os er alle kunder lige vigtige, og vi vil gå langt for at opfylde netop dit behov.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig